Разплащателна система

ЯНАК СОФТ ЕООД

предлага устройство за директни картови разплащания


Интеграция с търговски софтуер ЯНАК

Иновативното платежно устройство е комбинирано с перфектна интеграция към търговския софтуер Янак и допълнително уеб приложение. Предлагаме едно модерно партньорство, в което Вашите нужди и цели са на преден план.

Софтуерът се свързва за секунди с ПОС терминала и улеснява плащането, като премахва възможността за грешка. Печати във фискалния бон информацията от ПОС устройството.

  • Налична е директна справка през продажбите на програма Янак за успешно направените трансакции.
  • Бърза и лесна проверка за валидността на последната трансакция.
  • Налична е справка през продажбите на програма Янак за целия дневен отчет на ПОС терминала.
  • Нулиране на ПОС терминала през продажбите на програма Янак.

Без обвързваща банкова сметка

Няма нужда да си отваряте нова сметка, нито пък да се ограничавате с коя банка да работите. Ще превеждаме парите в избраната и удобна за Вас сметка.


Бърз достъп до парите Ви

Получете парите си на следващия работен ден за всички карти издадени в България и на втория работен за карти от чужбина.


Достъпни проценти

Намалете разходите за комисионни и месечни такси и развийте бизнеса си. Ние предлагаме възможно най-достъпните проценти за Вашия бизнес.


BluePad-55

Модерно и лесно преносимо POS решение, което няма нужда от мобилен телефон, за да приемате плащания. Може да изберете 3G или WiFi вариант, според спецификата на Вашия бизнес. Това е идеално решение за магазини, бутици, медицински центрове и заведения за бързо хранене.

Към магазина …

BluePad-50

Компактно, елегантно и удобно решение за малкия бизнес. Предлага блутут връзка с мобилен телефон, както и директна връзка с търговски софтуер ЯНАК. Ергономичният му дизайн го прави лесно преносим и идеален също и за куриери, ресторанти и сезонни бизнеси.

Към магазина …

АБОНАМЕНТЕН ПЛАН

 
Месечен оборот на терминал С предоставен безплатен терминал Със закупен терминал

Андромеда

над 10,000 лв. за изминалия месец

1.0 %

от картовите трансакции

0.9 %

от картовите трансакции

Марс

до 10,000 лв. за изминалия месец

1.1 %

от картовите трансакции

1.0 %

от картовите трансакции

Титан

до 6,000 лв. за изминалия месец

1.2 %

от картовите трансакции

1.1 %

от картовите трансакции

Луна

до 3,000 лв. за изминалия месец

1.3 %

от картовите трансакции

1.2 %

от картовите трансакции

Земя (начален)

до 1,000 лв. за изминалия месец

1.4 %

от картовите трансакции+ 5.00 лв. месечна такса

1.3 %

от картовите трансакции

Процентът за обслужване важи за всички потребителски дебитни и кредитни карти, без значение от произхода им!

ОБСЛУЖВАНЕ НА ФИРМЕНИ КАРТИ

Размерът на таксата за обслужване на фирмени карти е 1.75 % от стойността на трансакцията независимо от потребителския клас и план.

Защо трансакционната такса за фирмени карти е 1.75 %?

В трансакционната такса, която взимаме от Вас, са включени и всички такси, които трябва да заплатим към картовите организации за извършването на трансакцията. За съжаление, за бизнес и корпоративни карти издадени в или извън Европейското икономическо пространство средната такса към картовите схеми е 1.40 % от трансакцията. Поради тази причина ни се налага чисто финансово да изискваме от Вас по-висок процент за този вид трансакции

Услугата за активиране на връзка с ПОС терминала е безплатна за всички клиенти, сключили договор за разплащателната система през Янак Софт ЕООД


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Има ли месечни такси?

Сведохме таксите си само до две:

  • 5 лв. на месец за всеки предоставен терминал, ако не реализирате понe 1000 лв. на месец оборот през него
  • Когато се ползва самостоятелно – без компютър – 3 лв. без ДДС на месец за GPRS

Целта на горните такси не е с цел печалба, а чисто и просто да покрием разходите ни за терминала и към мобилните оператори.

Трябва ли да закупя терминал?

Не, закупуването на терминал не е необходимо, за да ползвате услугите на DatecsPay. За нас е ясно, че всеки търговец е уникален и има различни предпочитания. Затова решихме да предложим възможността както да закупите терминал, така и да Ви го предоставим безплатно. При заявка за присъединяване към нас може да посочите желаната от Вас опция.

Кога и как ще ми изплатите парите от трансакциите?

DatecsPay ще преведе плащанията Ви, след приспадане на таксата за трансакция, по сметката, която сте посочили в договора между нас. Този превод ще бъде извършен на:

  • Следващия работен ден за трансакции с дебитни, кредитни, предплатени потребителски карти и бизнес карти Visa, V PAY, Visa Electron, MasterCard, Maestro издадени от финансови институции със седалище в България
  • Втория работен ден за трансакции с дебитни, кредитни, предплатени потребителски карти и бизнес карти Visa, V PAY, Visa Electron, MasterCard, Maestro издадени от финансови институции със седалище извън България.

Какво означават потребителските класове и ценови планове?

Потребителският клас се определя от оборота през терминала за предходния месец, както и от това дали сте закупили терминала или сме Ви го предоставили. Примерно, ако ползвате предоставен терминал и за месец май сте реализирали 4,500 лв. общ оборот през него, то през юни Вашият трансакционен процент ще е 1.2 % (потребителски клас Марс).

DatecsPay оценява, че всички търговци са различни имат различни нужди. Затова създадохме адаптивна услуга, която се наглася към оборота на търговския Ви обект. Колкото по-голям оборот правите през терминала, толкова по-ниски трансакционни проценти ще получавате от нас.

Как се изчислява потребителският клас, ако имам повече от един терминал?

При 2 или повече терминала, за да се определи таксата за обслужване за текущия месец, следва да се раздели общия реализиран оборот от всички терминали на техния брой. Таксата за текущия месец се определя в зависимост от получената средна стойност на реализирания оборот за един терминал, съгласно таблицата с потребителските класове. Примерно, ако имате 3 закупени ПОС терминала и реализирате оборот от 10,000 лв. за месец май от трите терминала, то през юни Вашият трансакционен процент ще е 1.1 % (потребителски клас Марс)

Какви карти мога да приемам с вашите терминали?

Можете да приемате всички кредитни и дебитни карти с лого на Visa, V PAY, Visa Electron, Mastercard,Maestro, Diners Club, Discover или Transcard.

Има ли минимална и максимална стойност на трансакциите?

Ние не поставяме минимална стойност за картово плащане през терминалите ни. Максималната стойност зависи от няколко фактора включващи:

  • Банката-издател на картата на клиента Ви може да ограничава стойността, която клиентът може да ползва за плащане
  • От съображения за сигурност и предотвратяването на измами, може да сложим ограничение на максималната стойност на трансакциите за Вашите терминали.